The United States of America

| Postat i: Talk
0


Har inte berättat här i bloggen om våra planer.
Kan då börja med att vi har avbokat Festivalen BOOM. Pga kostnader. 30 000 skulle vi då spara ihop, med allt inräknat. Och då bo i tält i en vecka, hoppas på bra väder och allmänt bra vistelse. Sedan mycket väntetid på flygplatser och även sömntimmar som skulle tillbringas på flygplatser.

Våra vänner Rickard och Ida var bla i Miami tidigare i år. Hyrde bil och upptäckte östkusten. Minns hur avundsjuk jag var! SÅ, om en år. Dvs Januari 2013 så köper vi flygbiljetter till USA. Vi ska upptäcka västkusten, California! Vi ska ungefär spara ihop 40 000 / person. Så runt 4000 kronor (minst) per månad skall stoppas undan, per person.

Wish us luck!!

LUFTA VINET

| Postat i: Talk
0

Ikväll så ska vi bjuda på älgstek som nyårsmiddag. Och ett fantastiskt rött vin skall det vara till. Så ni som skall dricka rötjut till middag, häll upp vinet i en karaff redan nu. Lufta vinet! Det blir enbart godare.. 


sista dagen på året

| Postat i: Talk
0



Igår vaknade jag upp klockan sju, irriterad att jag inte kunde sova en timme längre. Klockan åtta var det dags att segt gå upp och ringa och väcka Robert och Josefin. Vi bjöd dem på frukost denna morgon. Steka ägg, mjölk, ost, mackor, kaffe.. Iväg vid 10, traskar ner till bolaget. Just för att slippa folkhysterin. Saker och ting fanns kvar och kommer därifrån med x antal påsar. 900 kronor, poff gone!

Handlade även de som vi behöver för att laga ihop våran middag. Det blir Greger som står för matlagningen idag. Direkt när han kommer hem från jobbet. Men han klarar ju allt!

Min far och styvmor hämtade upp oss på eftermiddagen och drog iväg till Sommarlagret. Shit vad fantastiska saker det finns där! Fantastiska möbler. Speciellt en spegel som min kärlek hittade.  Lyktor som är förträffligt vackra. Blir galen. Ville även ta med en soffa därifrån. Var en hel del Rea.  Om jag ändå kunde köpa på avbetalning.  Men icke. (Återkommer ang varför jag inte kan)
Vi åker vidare till vårat trogna IKEA. Kommer därifrån med en matta rikare. Verkligen något som vi velat ha en lång tid. Så vi får en fantastiskt stor och fin och givetvis skööön matta. I julklapp av min far och styvmor. ♥

(170x240, brun ryamatta med lite guldinslag.)



Så nu säger jag god morgon i min lila mysdress. Julklapp från min syster. På våran nya sköna matta. Ha en fantastisk dag. Nu blir det att vakna till och börja städa inför kvällens bravader.