Hemma på fulltid

| Postat i: Talk
0
 
Då är jag hemma efter en helgs jobb ombord. Det blev även min sista helg. Igår, Söndag var jobbigt att säga hejdå till vissa. Och vissa kunde jag inte ens säga hejdå till. Vissa vet jag att jag kommer träffa i framtiden vissa får snälllt gå förbi. Och all lycka till dem allihopa! Igår fick jag ta 22:30 bussen ifrån Stockholm och kom hem 02:45 inatt. Vaknade upp med min älskling brevid mig. Tänk att jag kommer få göra det, varje dag! Helt fantastiskt. Trallar upp och börjar plocka upp mina väskor från jobbet.
På 3,5 år ombord så hinner jag samla på mig en hel del saker.
När en nära vän/kollega slutade på båten för 2 år sedan så rensade hon ur sin hytt. Och gav mig produkter och flipflops.  Igår var det min tur. Att ge min vän/kollega Amanda mina produkter och flipflops etc till henne. Jag har ingen nytta av dem hemma. 
Men imorse så packade jag upp mina väskor. Även min sminkväska och produkter. Det brukar jag inte göra, pga att jag brukade resa några dagar senare igen. Så nu är toaletten full av produkter och ser ut som att jag tagit över allt. Sry darling! Men det är så fasansfullt skönt och packa upp 100%. Kanske låter löjligt, vad vet jag men. Det känns bra! Otroligt bra!
 
Nu är det dags för mig att sätta mig och göra två drömfångarbeställningar. Måste bli klar med dem senast imorgon. Hets! 
 
Just det, jag kommer nog lägga upp en tävling i veckan!! 
Ni får inte missa den!
Hittills till Hemma på fulltid

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: